Medlemsmöten

LTS medlemsmöten ger tillfälle att inhämta kunskap om musik och teknik, träffa andra medlemmar och framför allt ha roligt.

Du kan få påminnelse om medlemsmöten genom att anmäla dig på kontaktsidan.

 

 


Kommande möten


After work hos Tonkraft

2017-05-29

Måndagen den 29 maj från kl 17.00 till 21.00 blir den sista gången före sommaruppehållet. Vi bjuder på livemusik med Affes Boys och lite extra av allt med mat och dricka. Ett förslag är att alla tar med sig en CD som ni tycker är riktigt bra inspelad.  Vi spelar upp den på kanske en high end transport och en  CD-combo av riktigt hög kvalitet.
 
Välkomna, tag gärna med några vänner!
 
Hälsningar Jan
 
Tonkraft Norden/Musical Innovation
Jan Ardstål
Ögärdesvägen 12 C
SE-433 21 Partille
jan@tonkraft.se
+46 709 742 740
www.tonkraft.se

Inbjudan: Studio Blue firar 30 år

2017-06-10

Claes Wettebrandt, ordförande i Ljudtekniska Sällskapet och verksamhetsansvarig vid Studio Blue, inbjuder LTS-medlemmarna till studions 30-årsjubileum som firas den 10 juni.
 
Under eftermiddagen kommer Claes att berätta om studions bakgrund och historik ur perspektiven verksamhetens utveckling, ljudteknikens utveckling och tekniska paradigmskiften. Han kommer också att beröra LTS och Studio Blues gemensamma strävan efter god musik och hög ljudkvalitet.
 
Vid jubileet samlas människor som i olika egenskaper har haft med Studio Blue att göra genom åren. Det blir ett tillfälle att minnas, inspireras, mingla, nätverka och ha vansinnigt kul i seriösa musikälskares sällskap. Självklart får vi också höra en rad musikproduktioner som uppmärksammats för sin fantastiska ljudkvalitet. För vägbeskrivning, karta och ytterligare information se www.studioblue.se.
 
Tid: lördagen den 10 juni klockan 13.30–18.00
Plats: Studio Blue, Sandsborgsvägen 44A, Enskede, t-bana Skogskyrkogården
 
OBS! Antalet platser är begränsat. Anmälan mejlas senast den 1 juni 2017 till info@studioblue.se. Skriv ”30-årsfest” i rubrikraden samt ditt namn och medlemsnummer i meddelandet.

Claes Wettebrandt och hans kollegor hälsar varmt välkommen!